اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

تاریخ : شنبه 7 ارديبهشت 1398
کد 3939

خبرگزاری ایرنا منتشر کرد:

دکتر سلیمان پاک سرشت: سند مهارت آموزی استان های کشور تدوین می شود

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اعلام کرد که با همکاری استانداری ها سند مهارت آموزی کشور تدوین می شود
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اعلام کرد که با همکاری استانداری ها سند مهارت آموزی کشور تدوین می شود.
 به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و به نقل از خبرگزاری ایرنا، سلیمان پاک سرشت روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و مهارت استان اردبیل گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آمادگی دارد این اسناد را با مدیریت عالی استانداری ها و دستگاه های دخیل در امر آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای از جمله مراکز دانشگاهی، آموزش و پرورش و متقاضیان مهارت ها و فنون خاص تدوین کند.
وی بیان کرد: هر منطقه کشور نیازهای خاص مهارتی و فنی و حرفه ای دارد و باید این نیازها در استان ها شناسایی شده و سند آموزش های مهارتی در خود استان ها برای اجرا در سال های آینده تدوین شود.
وی بیان کرد: سند آموزش های مهارتی تاکنون در استان های گیلان، ایلام و فارس نهایی شده و در استان اردبیل نیز این اقدام با مشارکت دستگاه های مرتبط و مراکز آموزشی دانشگاهی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای دنبال می شود.
پاک سرشت گفت: با تدوین این سندها، امر آموزش های فنی و حرفه ای در استان ها به شکل همگرا و بر محور نیازهای توسعه هر استان تدوین شده و اجرای آن به نتایج ملموس تری منجر خواهد شد.
وی بیان کرد: با اجرای سندهای آموزش فنی و حرفه ای در استان ها، نظام عرضه و تقاضای آموزش های مهارتی منطقی تر شده و از پیش آموزشی که موجب اتلاف منابع می شود، جلوگیری خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همچنین با تاکید بر آموزش بر مبنای صلاحیت حرفه ای در کشور گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نظر دارد که نظام صلاحیت حرفه ای را نیز تدوین کند.
وی همچنین از عزم سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر آموزش های فنی و حرفه ای دوگانه در مراکز آموزشی مهارتی و دانشگاهی خبر داد و افزود: این سازمان آموزش مهارتی در نظر دارد تا نظام آموزشی خود را به سمت آموزش های اثربخش و تربیت نیروی انسانی مولد و توانمند متناسب با نیاز بازار هدایت کند.
پاک سرشت از استاندار اردبیل خواست تا دو حوزه اولویت دار این منطقه را برای تدوین سند مهارت آموزی استان و اقدام مشترک به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور معرفی کند.
استاندار اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به نیاز استان برای آموزش های مهارتی و تخصصی در بازار کار به خصوص در حوزه صنعت گفت: باید در این زمینه از توان و تخصص و امکانات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برای ایجاد اشتغال پایدار استفاده کنیم.
اکبر بهنامجو نیروی انسانی توانمند، با انگیزه و با کارآیی بالا را از مزیت های استان اردبیل بر شمرد و افزود: راندمان کاری نیروی انسانی در استان اردبیل بیشتر از سایر نقاط کشور است.
وی همچنین بر جلوگیری از موازی کاری در امور آموزش های مهارتی و تشکیل شورای مهارت استان اردبیل تاکید کرد.
قاسم رحیمی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل نیز در این جلسه با ارائه گزارشی اعلام کرد: استان اردبیل 25 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دارد که در این مراکز با مربیگری 318 نفر، 14 هزار نفر در 572 رشته تخصصی آموزش های فنی و حرفه ای را در یک سال گذشته فرا گرفته اند.
 
وی همچنین با ارائه گزارشی از وضعیت ارائه تسهیلات اشتغالزا در استان اردبیل بیان کرد: 20 درصد مراجعان به مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند.
بنا بر این گزارش رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور که به منظور شرکت در برنامه های مربوط به هفته کار و کارگر به استان اردبیل سفر کرده است، در ادامه، سایت آموزشی امدادگر و زمین چمن مصنوعی ورزشگاه کارگران اردبیل را افتتاح کرده و در همایش بزرگ جامعه کارگری استان اردبیل شرکت کرد.