دوره آموزش مشترک " طباخی آبزیان" با رویکرد ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان
دوره آموزش مشترک " طباخی آبزیان" با رویکرد ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دوره آموزش مشترک " طباخی آبزیان" با رویکرد ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان و ارتقای سهم محصولات شیلاتی در سبد غذایی خانوار، در راستای سیاستهای راهبردی و ابلاغی مقام معظم رهبری، مبنی بر اقتصاد مقاومتی و رونق تولید و در راستای اجرای تفاهم نامه همکاری آموزشی بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و مدیریت شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان با حضور جمعی از کارکنان آموزش فنی و حرفه ای و جهاد کشاورزی استان در محل آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد " پالیز " و مربیگری سرکار خانم سکینه لطفی، برگزار گردید.
در این جلسه آموزشی بر لزوم استفاده از انواع مختلف ماهی و آبزیان و گنجاندن آن در سبد غذایی خانواده ها تاکید و روشهای مختلف پخت ماهی از جمله؛ کباب ماهی، سوپ ماهی، ماهی توری، ماهی شکم پر، فیش برگر، سبزی پلو با ماهی و سس های مخصوص ماهی نیز، آموزش داده شد.