علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در دیدار با اعضای شورای بسیج سازمان، بسیج را حلقه وصل ملت و حکومت و برخاسته از اراده مطلق مردم دانست.
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در دیدار با اعضای شورای بسیج سازمان، بسیج را حلقه وصل ملت و حکومت و برخاسته از اراده مطلق مردم دانست.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، اعضای شورای بسیج سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان هم زمان با هفته بسیج، امروز سوم آذر ماه در دفتر ریاست دیدار کردند.
هاشمی، در این دیدار ضمن گرامی داشت هفته بسیج، به بیان شأن نزول و جایگاه بسیج در ابعاد فلسفی، منطقی، ارزشی، عقلانی و سیاسی پرداخت و گفت: در همه انسان ها اشتیاق و میل به بسیجی بودن وجود دارد که با تکیه بر باور، اعتقاد و عشق شکل می گیرد و منزلت و قیمتی خدایی دارد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، صیانت از بسیج را درگرو بودن بر منش شهدا دانست و تصریح کرد: هر حرکتی که بر پایه اراده، باور و عشق باشد، منزلت و قیمت الهی دارد که این قیمت را خدا تعیین می کند و این شهدا هستند که از همه بستگی ها و تعلقات دنیوی عبور کرده و با رسیدن به مرحله والایی از بلوغ، قدر و قیمتی الهی و قدرت پایدار یافتند.
اساس ساختار حکومت بر رضایت ملت استوار است
هاشمی لازمه تشکیل ملتی منسجم و متحد را قدرتِ برگفته از باور دانست و افزود: انقلاب اسلامی کشورمان حاصل اراده مطلق و دسته جمعی مردم و تبلور اوج قدرت خدایی بود و حلقه وصل ملت و حکومت در این میان بسیج بوده است.زیرا بسیج پیوندی ایجاد می کند که علاوه بر حفظ قیمت و وزن، قابل گسستن نیست و از ارزش و جریان سازی در بین مردم برخوردار است.
وی، با تأکید بر حمایت و پشتیبانی بسیج از حکومت و مقید بودن به معیارها و اصول آن، افزود:حق و عدالت دو عنصر بسیار مهم است که پاسداشت آن صیانت از ارزش ها و همان چیزی است که شهدا بر آن اصرار داشتند.
علی اوسط هاشمی، در این دیدار با اشاره به فرموده امام حسین(ع) که انسان عاقل را انسانی می نامد که دائم بر حق باشد،خطاب به بسیجیان گفت: انسان عاقل در قالب انسانی که بر نقد بر خویش می کوشد نمایان می شود و یکی از صفات برجسته بسیجیان دانایی و نقد بر خود است زیرا اگر آدمی انعطاف نداشته و بر حق نباشد و خود را نقد نکند، پایدار نمی ماند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قدرت مطلق را از آن خداوند دانست و گفت: همه قدرت ها در عالم هستی ذیل قدرت خدواند است و همه باید به کلمه الله اکبر معرفت داشته باشیم. معرفت به قدرتی که ارزش زا بوده و محصول آن تفکر باشد.
وی در تبیین یکی از وظایف خطیر بسیج، توجه به محصول دین پیامبر رحمت و مهربانی که همانا اخلاق نیکو است را عنوان کرد و بیان داشت: اخلاق محوری و اخلاق مداری اصلی است که همه خوبان را با اقبال و رغبت به سوی داشتن روحیه بسیجی سوق می دهد.
هاشمی، نگاه مسئولانه، مردم باوری، خود باوری و خدا باوری را عناصر اصلی اوج گرفتن دانست و از بسیجیان خواست در صیانت از قدرت مردمی که ضامن امنیت پایدار است کوشا باشند و افزود: حفظ امنیت و نگهبانی از آن در گرو مردم پذیری و دفاع از ارزش ها است.
وقف وقت، وظیفه امروز ما است
علی اوسط هاشمی، بر نقش خدمت بی منت برای نجات جامعه تأکید کرد و گفت: بر همه ما واجب است که بدهکار و مدیون شهدا نباشیم که شرط آن وقف است که در این برهه زمانی وقف وقت وظیفه ای بر دوش همه ماست.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، بر حمایت آحاد مردم از یکدیگر و بالا بردن فهم ملی تأکید کرد و گفت: انسانی که بر موضع فهم انقلابی و ارزشی باشد، شریک هر کلامی نشده و بر پایه تحلیل سخن می گوید.
بنا براین گزارش، هاشمی، با طرح این مسأله که چگونه می توانیم مانع جدایی نسل جدید و فرزندانمان با انقلاب شویم، به ارتقا رضایت افراد جامعه با کمک بسیج و عمومیت بخشیدن به مهارت اشاره کرد و تصریح کرد: استفاده از توان ملت برای ارزش بخشیدن به مهارت رسالت مهم بسیج است.
وی از بسیجیان خواست تا با یاری برگرفته از مهارت، درمانگر بیکاری جوانان که معضل حکومت و نظام است باشند تا جامعه با کمک مهارت و افراد ماهر از کسالت خارج شود.
در ادامه، هاشمی؛ از اعضای شورای بسیج سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خواست تا با تکیه بر تقوی به عنوان عامل صیقل و جلای رفتار آدمی و استفاده از ظرفیت های عظیم بسیج و بهره بردن از تفکر اساتید و نخبگان در تحقق اهداف بسیج کوشا باشند.