در دیدار علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بر اهمیت نقش مهارت در ارتقای صنعت گردشگری تاکید شد.
مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی:
صدور پروانه فعالیت در حوزه گردشگری منوط به اخذ گواهی نامه مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور می شود
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور:
استانداردهای آموزش مهارت برای ارتقای صنعت گردشگری در کشور تدوین می شود
در دیدار علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بر اهمیت نقش مهارت در ارتقای صنعت گردشگری تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، هاشمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان با علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیرامون زمینه های همکاری دوجانبه با توجه به اهمیت صنعت گردشگری و ظرفیت های ایران و توان اشتغالزایی و تولید ثروت و نقش مهارت در این مسیر دیدار و گفت و گو کرد.
در این نشست، هاشمی تشکیل کارگروه تخصصی گردشگری و هتلداری برای بازنگری و تدوین استانداردها و منابع آموزشی مشترک در راستای ارتقای صنعت گردشگری کشور را ضروری دانست.
هاشمی با تأکید بر ارتقای سطح مهارت مربیان در طرح کاربینی با تهیه پودمان آموزشی مشترک با میراث فرهنگی، گفت: از طریق تقویت هتلینگ مرکز تربیت مربی و مأمورسراهای استانی این سازمان می توان برای کارآموزی مربیان و استفاده از مراکز به عنوان هتل اسکول ( hotel school) فرضی استفاده کرد.
وی افزود: در صورت درخواست، پروانه تأسیس آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای به هتل های ستاره دار و مراکز گردشگری از سوی این سازمان اعطا می شود.
هاشمی در ادامه گفت: از مدیران هتل ها و مراکز تفریحی به عنوان آزمونگر استفاده خواهیم کرد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همچنین از فعالیت 18 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در مشاغل مرتبط با گردشگری خبر داد.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:
به موضوع گردشگری به عنوان یک صنعت مهم نگاه شود
علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در این دیدار ضمن تأکید بر همکاری دو دستگاه گفت: درحوزه گردشگری، نیاز اساسی به آموزش های مهارتی و همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور داریم.
مونسان افزود: برای تأسیس چندین هتل اسکول به صورت منطقه ای در چهار نقطه کشور به همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیاز داریم.
وی گفت: درصورت ایجاد ظرفیت های مطلوب، ضرورت آموزش مهارت را در آئین نامه اعطای ستاره ها به هتل ها لحاظ خواهیم کرد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با تأکید بر نیاز جدی به دوره های آموزشی مجازی و ارتقای تألیفات در حوزه گردشگری گفت: منابع درسی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور روان و کاربردی هستند و باید در ترم های جدید گردشگری (بوم گردی) که نیاز به آموزش های مهارتی دارند، گنجانده شوند.
مونسان افزود: می توان از فضاهای مازاد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان هتل اسکول استفاده کرد.