وبینارالگوی غذای سالم (غذاهای گیاهی) ویژه مربیان با مشارکت دپارتمان و صنایع غذایی تربیت مربی کرج
وبینارالگوی غذای سالم (غذاهای گیاهی) ویژه مربیان با مشارکت دپارتمان و صنایع غذایی تربیت مربی کرج
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، وبینار الگوی غذای سالم (گیاهخواری) با هدف آشنایی با گروه های اصلی غذایی در هرم غذایی و میزان توصیه شده مصرف هرگروه در روز، تعیین شاخص توده بدنی، آشنایی با انواع گیاهخواری و برنامه ریزی برای شروع گیاهخواری، منابع پروتین، کلسیم، چربی گیاهی، فواید گیاهخواری، تهیه انواع شیرهای گیاهی، تهیه جند نوع غذای گیاهی با قارچ و سویا و اصلاح الگوی مصرف نمک، چربی، مایعات، شیرینی ها برگزارشد.
شایان ذکر است؛ سرکار خانم مریم احباب، مربی همکار مرکز آموزش فنی و حرفه ای خسروشاه به عنوان مدرس در این وبینار حضور داشتند.