غلامحسین حسینی نیا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نشست با مسئولان قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه بر توانمندسازی سربازان با آموزش های کارآمد مبتنی بر مشاغل نو تأکید کرد.
غلامحسین حسینی نیا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نشست با مسئولان قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه بر توانمندسازی سربازان با آموزش های کارآمد مبتنی بر مشاغل نو تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، این نشست با حضور غلامحسین حسینی نیا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، محمدرضا شاه پسند، معاون آموزش و مدیران دفاتر راهبری اجرای آموزش و برنامه، بودجه و نوسازی سازمان و سردار کمالی مشاور عالی، اثباتی معاون هماهنگ کننده و علیخانی معاون آموزش قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه، با هدف تبادل نظر در خصوص تداوم همکاری های سازمان های نیروهای مسلح (ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع) با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، نهم آبان سال جاری برگزار شد.
توانمندسازی مهارتی سربازان مبتنی بر آموزش های کارآمد
حسینی نیا در نشست مذکور بر استفاده از ظرفیت سایر شرکا و فعالان مهارت آموزی از جمله مراکز علم و فناوری و مراکز تخصصی فاوا در کنار سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و نیروهای مسلح با هدف هم افزایی در اجرای دوره های کارآمد و مبتنی بر مشاغل نو تأکید کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین تأکید کرد که امکان لازم برای حضور سربازان در مراکز آموزش فنی و حرفه ای مورد بررسی قرار گیرد.
حسینی نیا در ادامه به بررسی ظرفیت های لازم در مراکز جوار بنگاه های اقتصادی در خصوص تربیت نیروی انسانی ماهر برای استفاده و به کارگیری در صنایع کشور از جمله نفت و گاز و ... از بین سربازان ماهر، همچنین بررسی امکان بهبود استفاده از ظرفیت آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای برای مهارت آموزی به سربازان تأکید کرد.
بنا براین گزارش، سردار کمالی مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه به اهداف تشکیل قرارگاه در سال 1396 و ماموریت های آن به منظور توانمندسازی شغلی سربازان، ارتقای اشتغال پذیری و حمایت از اشتغال آنان پس از سربازی اشاره کردند.
رضا علیخانی، معاون آموزش قرارگاه مذکور در ادامه با اشاره به توسعه و پیشرفت آموزش های فنی و حرفه ای به سربازان از زمان شکل گیری قرارگاه تا کنون گفت: در همکاری با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در راستای مهارت آموزی به سربازان ظرفیت های خوبی ایجاد شده است.
حسین اثباتی، معاون هماهنگ کننده قرارگاه مهارت آموزی لزوم استفاده از استانداردهای آموزشی سازمان، ایجاد مراکز جوار پادگان و مراکز مدیریت، مهارت آموزی و مشاوره شغلی در پادگان ها را در پیشبرد اهداف تفاهم نامه فی مابین ضروری دانست و درخواست تداوم آموزش ها با کیفیت مهارتی متناسب با فناوری های نوین و مبتنی بر نیازهای بازار کار را مطرح کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک چالش های تامین مالی از طریق تعامل با سازمان برنامه و بودجه در سایه تصویب سند مهارت آموزی و اشتغال سربازان در شورای عالی اشتغال، مرتفع شود.