اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

تاریخ : چهارشنبه 17 فروردين 1401
کد 5273

در راستای ثبت دو اثر ملی ناملموس استان در حوزه صنایع غذایی صورت گرفت:

تقدیر مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی از همکار مربی مرکز آموزش فنی و حرفه ای خسروشاه سرکار خانم مریم احباب

مدیرکل میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی ضمن لوحی از سرکار خانم مریم احباب، از همکار مربی مرکز آموزش فنی و حرفه ای خسروشاه در راستای ثبت دو اثر ملی ناملموس استان در حوزه صنایع غذایی تقدیر بعمل آورد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی ضمن لوحی از سرکار خانم مریم احباب، از همکار مربی مرکز آموزش فنی و حرفه ای خسروشاه در راستای ثبت دو اثر ملی ناملموس استان در حوزه صنایع غذایی تقدیر بعمل آورد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، احمد حمزه زاده، مدیرکل میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی ضمن لوحی از سرکار خانم مریم احباب، از همکار مربی مرکز آموزش فنی و حرفه ای خسروشاه در راستای ثبت دو اثر ملی ناملموس استان در حوزه صنایع غذایی با عناوین " شیوه تهیه زریشلی کوکه اسفنجان " و " شیوه تهیه پالیت قیقناغی در خسروشاه " تقدیر بعمل آورد.
 
در این لوح آمده است:

سرکار خانم مریم احباب
کارشناس محترم صنایع غذایی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی


قدرشناسی گام نهادن در مسیر توسعه و اعتلای فرهنگ، حفظ و صیانت از آثار میراث فرهنگی کشور، موهبتی بزرگ از جانب حق تعالی و سزاوار شکران الهی است.
 به رسم ادب و احترام و با اهدای این لوح سپاس از مساعی و اهتمام ارزنده سرکار عالی در امر ثبت دو اثر ارزشمند میراث فرهنگی ناملموس استان با عناوین " شیوه تهیه زریشلی کوکه روستای اسفنجان ( نان سنتی)  " و " شیوه تهیه پالیت قیقناغی (خاگینه بلوط)"  در خسروشاه " در سال 98 قدردانی می نمایم.
کامیابی و عزت شما را در تمامی مراحل زندگی از درگاه پروردگار یکتا مسئلت دارم و امیدوارم با اتکال به خداوند در خدمت صادقانه و بی منت به مردم شریف ایران همواره موفق و پیروز باشید.

 
احمد حمزه زاده
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی
 
شایان ذکر است؛ در سال 98 در جلسه شورای ملی ثبت میراث فرهنگی ناملموس، ۲ اثر از آذربایجان شرقی با عناوین؛  "شیوه پخت پالئت قیقاناغی (خاگینه بلوط)" شهرستان خسروشاه و "شیوه پخت نان سنتی زریشلی کوکه" روستای اسفنجان به عنوان میراث ناملموس به ثبت ملی رسید.