در دیدار مدیر عامل انجمن زندانیان تبریز با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بر اهمیت آموزش های مهارتی ویژه خانواده زندانیان تاکید شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، سردار محمدعلی نصرتی، مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز با حضور در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با علی مشایخی مدیرکل آمزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی دیدار و گفت و گو کرد.
سردار نصرتی در این دیدار، ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته در امر ارائه آموزش های مهارتی با اشاره به جامعه 1290 نفری این انجمن گفت: ضمن حمایت از این خانواده ها در خصوص تامین بسته های معیشتی و درمان، بهره مندی این خانواده ها از آموزش های مهارتی بارویکرد ورورد به بازار کار و اشتغال را از اولویت های اصلی این انجمن بیان کرد.
وی با اشاره به نقش آفرینی موثر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در آموزش زندانیان به ویژه در حوزه بانوان، اقدامات آموزشی و مهارتی را در بازگشت این افراد به جامعه و کاهش بزهکاری و اعتماد به نفس آنان بسیار مهم دانست.
وی ادامه داد: به دنبال ایجاد مرکز مستقل مهارت آموزی و اشتغال برای زندانیان رای باز و زندانیان آزاد شده با استفاده از ظرفیت بالای مربیان مجرب و متعهد اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان هستیم و با توجه به اشتغال 117 نفر در طول سال در حوزه اشتغال خانگی می توانیم گام های مثبتی را باهمکاری هر دو مجموعه برداریم.
علی مشایخی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در این دیدار با اشاره به نقش آفرینی این اداره کل در حوزه های مختلف جامعه همچون زندان، پادگان ها، صنایع، روستاها و عشایر از آموزش های مهارتی به عنوان چتر حمایتی در استقلال مالی، اعتماد به نفس و کاهش رفتارهای پرخطر و بهبود معیشت خانواده زندانیان و افراد بهره مند از این مهارت ها یاد کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی مهمترین بخش آموزش های مهارتی ارائه شده برای زندانیان و خانواده آنان را در حوزه های صنایع دستی، صنایع غذایی، قالیبافی و حرفه های مرتبط جهت ورود به آنان بر بازار کار عنوان کرد.
مشایخی با اشاره به وجود بیش از 500 آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد در سطح استان از حضور موثر این آموزشگاهها در امر ارائه آموزش های مهارتی به خانواده زندانیان خبر داد و افزود: برخی از این آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد این بخش خصوصی در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی اقدام به آموزش های مهارتی به صورت رایگان برای افراد مذکور می کنند که این کار خداپسندانه جای تقدیر و تشکر دارد.
وی عنوان کرد: با ایجاد حرفه ها و آموزش های مهارتی نو و جدید به دنبال تحول آفرینی در امر مهارت افزایی زندانیان و خانواده های آنان با رویکرد توان افزایی برای سالم سازی و حمایت از آنان برای ورورد به چرخه تولید و افزایش بهره وری در جامعه و اقتصاد کشور هستیم.