در نشستی در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ، راهکارهای توانمندسازی و اشتغال بانوان با حضور نمایندگانی از دستگاههای مرتبط با این امر برگزار شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی :
دولت برای آموزش بانوان هزینه می کند و این در حالی است که بعد از فارغ التحصیلی ،در خصوص مشارکت در مدیریت ها و تصمیم گیری ها ، سهم اندکی به بانوان اختصاص می یابد.
در نشستی در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ، راهکارهای توانمندسازی و اشتغال بانوان با حضور نمایندگانی از دستگاههای مرتبط با این امر برگزار شد.
اشراقی ، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ، در اولین جلسه کمیته آموزش، کارآفرینی و اشتغال بانوان گفت : هدف از برگزاری این جلسات این است که سند توسعه زنان و خانواده استان تدوین شود و در این راستا باید ظرفیت های جدیدی برای حضور و مشارکتهای زنان در استان ایجاد شود .
وی با اشاره به اختصاص نیمی از جامعه به قشر زنان و لزوم اهمیت دادن به این قشر عظیم گفت : اگر از این نیمه جمعیتی جامعه استفاده نشود ، بدیهی است در روند توسعه و رشد اقتصادی جامعه مشکل پیدا کنیم .
مدیرکل امور بانوان استانداری ، با تاکید به مطالب دکتر مولاوردی ، معاون رئیس جمهور در حوزه بانوان ، مبنی بر رشد و توسعه جامعه با مشارکت و حضور بانوان در ادامه تصریح کرد : امروزه جامعه نیاز دارد از این نیمه توانمند در راستای رشد و توسعه استفاده کند .
وی در ادامه افزود : دولت برای آموزش بانوان هزینه می کند و این در حالی است که بعد از فارغ التحصیلی ،در خصوص مشارکت در مدیریت ها و تصمیم گیری ها ، سهم اندکی به بانوان اختصاص می دهند .
وی خاطر نشان کرد : ما باید در راستای ایجاد و تقویت بانک اطلاعاتی زنان توانمند استان ، بیش از بیش تلاش کنیم و این امر میسر نخواهد بود مگر با همکاری تمامی دستگاههای متولی تا با شناسایی بانوان توانمند بتوانیم از لحاظ روانی و سیاسی هم روی آنان کار کنیم تا راه ورود به عرصه های مدیریتی برایشان هموار شود .
اشراقی ، در پایان با اشاره به جمع کثیری از بانوان بیکار تحصیلکرده با مدارج بالا اشاره کرده و افزود :
با توجه به اینکه دولت ظرفیت لازم را برای جذب نیروی انسانی در بخش های دولتی ندارد ؛ باید به فکر ایجاد ظرفیت های لازم در بخشهای خصوصی و در راستای اشتغالزایی باشیم .